00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Inno sealer

Innoseal zaksluitsystemen/Innoseal zakkensluiters worden door Etikettenkoning al sinds 1991 verkocht. Deze hersluitbare zaksluitingen werden door ons sinds die tijd al verkocht onder de naam Pritt-sealer, Novemsealer en de laatste jaren als Innosealer. Het is het eerste unieke concept , waarbij je een hersluitbare sluiting hebt gecombineerd met tape.

Het systeem van de Innosealer is uniek omdat je een tamper evident sluiting hebt, d.w.z. omdat de zak perfect sluit, je de versheid van de producten kunt garanderen. Uw klant kan zien dat er, nadat de zak is gesloten d.m.v. de Innosealer, de verpakking niet meer is open geweest, aan de hand van de onaangebroken sluiting.

De Innosealer is een gesloten systeem, waardoor er minder snel vuil e.d. in de sealer kan binnen dringen. De Innosealer is gemaakt van een duurzaam kunststof materiaal , welke zelfs ook in de vaatwasser kan worden gereinigd.

Etikettenkoning.nl levert nagenoeg alle sluitsystemen in de markt, maar de Innosealer is wel degelijk één van de beste oplossingen om Uw zakken te sluiten, zodat U een klantvriendelijke sluiting krijgt.

Belt U met 073-5941029 of mailt U met info@etikettenkoning.nl voor meer informatie of voor prijsinformatie over onze Innosealers.

Scrol even naar beneden voor het filmpje over ons product !


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.