00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Tape voor zaksluitsystemen

Duo-tape wordt sinds 2001 door Etikettenkoning.nl geleverd. Deze combinatie van tape+ papier heeft zijn succes al bewezen middels de Innosealer/Novemsealer/Prittsealer. Beide systemen kennen een hersluitbare sluiting van de zak.

Wat is dan het verschil? De Innosealer is gemaakt van slagvast kunststof, terwijl DUO-sluiter een stevige stalen contructie heeft. De lengte van de rollen tape+ papier van deze DUO-tape is 200 meter, terwijl die van de Innosealer 66 meter is. U hoeft dus minder te wisselen. En U weet, tijd is geld.

Smaken verschillen: de één vindt een conventionele zakkensluiter prima, de ander werkt graag met een Innosealer en weer een ander met de DUO-tape. Voor ieder wat wils. Etikettenkoning.nl heeft alles in haar assortiment.

Kostentechnisch is DUO-tape het voordeligst. U kunt er de meeste sluitingen maken per euro dan welk ander zaksluitsysteem dan ook!

Ook levert Etikettenkoning.nl alle tapes die U nodig heeft voor welk ander zaksluit systeem dan ook. Voor meer informatie of prijzen belt U naar 073-5941029, mailt U naar info@etikettenkoning.nl of U klikt op bijgaande link rechts voor uw offerte aanvraag!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.