00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Volgnummersysteem

Volgnummersystemen om de orde in uw winkel te handhaven.

Heerlijk, het idee dat je als consument weet wanneer je aan de beurt bent. Je trekt een nummertje en voordringen is verleden tijd! Een fijn idee, voor zowel de klant in de winkel, als voor u als winkelier of service centre. Het is mogelijk met een volgnummersysteem of volgnummerapparaat.

 

Profiteer nu van tijdelijke korting

Momenteel kunt u profiteren van een aanbieding op een compleet volgnummersysteem. U betaalt slechts  €245,- (exclusief BTW en verzendkosten). Volgnummersysteem inclusief:

  • Volgnummerdisplay
  • Vaste bedieningsknop
  • Draadloze afstandsbediening
  • Volgnummer-dispenser
  • 1 volgnummerrol (2.000 volgnummertickets)

 

Eenvoudig te monteren

Etikettenkoning.nl levert u een volgnummersysteem of volgnummerapparaat welke naast zeer gebruiksvriendelijk, ook zeer eenvoudig te monteren is. U kunt de volgnummerdisplay aan bijvoorbeeld een muur monteren door middel van een bijgeleverde schroef met plug. In de volksmond noemt men dit systeem ook wel ‘nummertjesapparaat’ of ‘nummertjesautomaat’.

 

Aan het volgnummersysteem zit een vaste bedieningsknop en ook leveren wij er een afstandsbediening bij. U kunt er, indien u dat wenst, meerdere afstandsbedieningen bij bestellen. Die zullen wij dan direct op dezelfde frequentie afstemmen.

Ook kunnen wij voor u zowel de volgnummerdispenser, de volgnummerrollen als de volgnummerpaal leveren, indien u dat wenst. De volgnummerrollen bestaan uit 2000 volgnummer-tickets en zitten per 40 rollen verpakt in een doos.

Een volgnummersysteem bestellen?
Wilt u een volgnummersysteem of volgnummerapparaat bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw volgnummersysteem, geef telefonisch uw bestelling door via 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en u ontvangt direct van ons een reactie!

 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.