00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Ticketmapjes

Ticketmapjes of een reisbescheiden etui worden naast de kofferlabels uiteraard ook door Etikettenkoning.nl geleverd. Onze ticketmapjes vormen een essentieel onderdeel van uw reis om uw reisbescheiden goed te beschermen. Wij zijn in staat om ticketmapjes te produceren in verschillende formaten en op verschillende manieren, al naar gelang de wens van de klant.

Onze druktechniek maakt het mogelijk om uw ticketmapjes tot en met full-colour te kunnen bedrukken, waardoor U een prachtig product kunt creëren.

Etikettenkoning.nl werkt ook met een standaard formaat ticketmapje, waardoor U géén stansmeskosten heeft. Dit formaat is gesloten: 216 x 122 mm en open 331 x 244 mm. Aan de binnenzijde hebben we twee vakken, waarin U uw bescheiden kunt opbergen. Deze maken wij van sulfaatkarton. We bedrukken het gehele vel, waarna naar wens van de klant twee flappen naar binnen worden gevouwen en verlijmd, waardoor de twee vakken worden gecreëerd.  

Werkt U liever met kunststof ticketmapjes, dan kan Etikettenkoning.nl U ook daarmee van dienst zijn. Ook hierin werken we met een standaardformaat ticketmapje of reisbescheiden etui van 220 x 120 mm (breedte x hoogte) gesloten. De binnenzijde is voorzien van twee transparante vakjes. Deze kunststof ticketmapjes kunnen wij bedrukken tot en met 4 kleuren. Uiteraard kunt U ook reisbescheiden etuis laten produceren in andere formaten. 

Bent U geinteresseerd, dan maken wij graag een goed voorstel voor uw ticketmapjes. Belt U met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken U direct een prima aanbieding voor uw ticketmapjes!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.