00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Stickers

Stickers levert Etikettenkoning.nl in allerlei vormen en formaten, al naar gelang de wens van de klant. Etikettenkoning kan de stickers produceren tot en met een full-colour bedrukking. De sticker kunnen wij leveren in een afneembare of een permanente belijming. De meeste stickers drukken wij in een zeefdruk kwaliteit, zodat de stickers een duurzaam karakter krijgen.

De stickers krijgen door deze druktechniek een betere weerbestendigheid, een betere krasvastheid en de kleuren blijven hierdoor beter beschermd.

We kunnen Uw sticker maken in een matte of glanzend wit vinyl of juist een transparant vinyl. Wilt U de levensduur van de stickers optimaliseren, dan kunt U ervoor kiezen om de sticker te laten lamineren. De sticker is dan nog beter bestand tegen invloeden van buitenaf.

Het is van groot belang tevoren goed na te denken om welke toepassing het gaat, zodat we U het beste advies kunnen meegeven. Wordt de sticker binnen of buiten gebruikt? Wat voor een ondergrond is het, een vlakke of een ruwe ondergrond? Is het een promotiesticker welke U gaat uitdelen? 

Etikettenkoning ziet graag Uw prijsaanvraag per telefoon 073-5941029 of per email info@etikettenkoning.nl van U tegemoet, zodat we snel een goed voorstel op de mail kunnen zetten voor Uw stickers.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.