00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Spiegelhangers

Spiegelhangers en deurhangers worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld in de auto-industrie na gedaan onderhoud aan een auto of vrachtwagen, maar ook bijvoorbeeld bij deur aan deur promoties. Ook kunt U deze eye-catchers gebruiken in bijvoorbeeld hotels als een niet storen of kamer opruimen a.u.b.-mededeling.

Etikettenkoning.nl kan Uw spiegelhanger of deurhanger produceren in verschillende materialen en formaten. Wij kunnen deze spiegelhangers en deurhangers bedrukken tot en met full-colour kwaliteit.

Heeft U vragen c.q. opmerkingen, belt U dan met 073-5941029 of mailt U even naar info@etikettenkoning.nl en wij zullen U helpen met een goed advies en U snel een goed voorstel doen voor deze spiegelhangers en/of deurhangers.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.