00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Printkoppen

Printkoppen/printheads worden door Etikettenkoning.nl geleverd voor alle voorkomende merken etikettenprinters, SATO, ZEBRA, TOSHIBA TEC, AVERY, INTERMEC, GODEX, DATAMAX, METO en CONTACT e.a.

De printkop/printhead is een essentieel onderdeel van uw etikettenprinter. Het is belangrijk dat de onderdelen van uw etikettenprinter goed worden onderhouden en dan met name uw printkop/printhead. De printkop komt constant in contact met bewegende producten: de etiketten of ribbon/carbonlint en de rubberen rol. De kwaliteit van de etiketten en carbonlinten heeft tezamen met het onderhoud van de printkop een directe invloed op de levensduur van uw printkop/printhead.

Het is vergelijkbaar met de banden van uw auto. Deze moeten ook steeds periodiek draaien, gebalanceerd en uitgelijnd worden, anders moet U ze ook sneller wisselen dan iemand die ze op advies van de fabrikant onderhoudt. Etikettenkoning.nl kan ook de printkop voor uw etikettenprinter leveren.

Belt U met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed voorstel voor uw printkop/printhead.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.