00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Bedrukt afzetlint

Afzetlinten die door Etikettenkoning.nl worden geproduceerd, worden gebruikt voor vele toepassingen. Dat kunnen commerciële toepassingen zijn, zoals aanduidingen van acties in winkels of het sponsoren door gebruik van afzetlint voor verschillende evenementen (fietscross, ATB, motocross, tractor-pulling, wielerwedstrijden, wandeltochten en vele andere sportevenementen). Men kan door het gebruik van afzetlinten reclame maken voor de sponsoren en hiermee de kosten van het gebruik van de afzetlinten eenvoudig terugverdienen.

Ook worden afzetlintenn (markeringslint, afbakeningslint) gebruikt om een bepaald gebied te markeren, af te bakenen, of af te sluiten door politie, brandweer en andere autoriteiten. Wij kunnen afzetlinten bedrukken tot en met full-colour. Onze afzetlinten kunnen wij produceren op zowel 50 mm al 75 mm breedte en op rollen van 250 meter als ook op rollen van 500 meter lengte.

We kunnen Uw bedrukking op het afzetlint leveren vanaf een minimale afname van 12 rollen. Belt U met 073-5941029 of mailt U naar info@etikettenkoning.nl voor een goed voorstel of advies voor uw nieuwe afzetlinten en wij maken een goed voorstel voor uw markeringslint, afbakeningslint of afzetlinten.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.