00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Kunststof kaartjes

Kunststof kaartjes en kunststof labels levert Etikettenkoning.nl in een grote variatie aan formaten en kleuren. Met of zonder een ponsgat (perforatie).

Ook kunnen wij verschillende diktes leveren. Een en ander hangt ook af van de aantallen welke U nodig heeft. Wij leveren zowel bedrukte als onbedrukte kunststof kaartjes. Onze plastic kaartjes zijn gemaakt van een duurzaam materiaal.

De kunststof kaartjes worden veelal in de logistieke sector gebruikt, bijvoorbeeld aan emmers, jerrycans, rolcontainers en zeecontainers. De kaartjes zijn echter ook handig in andere sectoren waarbij producten of voorwerpen worden gecodeerd. Bijvoorbeeld bij uitgifte en binnenkomst goederen, in industrie of foodsector.

Voor advies of vragen, belt U ons gerust. Vraag direct een prijs aan en bel: 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor onze kunststof kaartjes of kunststof labels.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.