00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Carbonlinten

Carbonlinten en ribbons worden gebruikt om barcodes, logo's, teksten, houdbaarheidsdata en inhoudsopgave door middel van een etikettenprinter op uw etiket te printen. Etikettenkoning.nl levert SATO carbonlinten, TEC carbonlinten, Zebra carbonlinten, Avery carbonlinten en carbonlint en ribbons van vele andere merken.

De carbonlinten kunnen wij in veel verschillende formaten en kwaliteiten leveren al naar gelang uw wens en de toepassing.

WAX carbonlinten/WAS linten en ribbons
Wax carbonlinten en ribbons zijn  het meest voordelig, echter deze kwaliteit is niet voor alle toepassingen geschikt. Deze kwaliteit wordt met name ingezet voor het printen op een papieren materiaal, maar voor het printen op een kunststof kwaliteit als een PE of een vinyl of een gladde oppervlakte heeft U met de hieronder genoemde kwaliteiten een beter resultaat.

WAX/RESIN carbonlinten en ribbons
Deze wax/resin linten worden veelal gebruikt bij de wat gladdere ondergronden en kunststof materialen. Indien U twijfelt of een goed advies nodig heeft, kunt U altijd even bellen met 073-5941029.

RESIN carbonlinten en ribbons
Resin carbonlinten en ribbons worden gebruikt voor kunststof materiaalsoorten indien men vraagt om een krasvaste en slijtvaste bedrukking. Resin (Hars) carbonlinten zijn tevens geschikt om chemische en bestrijdingsmiddellen te etiketteren. Ze zullen niet oplossen bij gebruik op deze middelen. 

Voor elk te bedrukken materiaal leveren wij de juiste kwaliteit. Zo leveren wij wax carbonlinten, wax/resin carbonlinten en ook resin carbonlinten.

Voor een goed advies kunt U altijd even bellen naar Etikettenkoning.nl op 073-5941029 of stuurt U een mail naar info@etikettenkoning.nl


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.