00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Bedrukte doosjes

Uw bedrukte doosjes besteld U snel en voordelig bij Etikettenkoning.nl.

Wij leveren bedrukte doosjes zoals bonbondoosjes, doos op maat, doosjes met deksel, doosjes met venster, gondel doosjes, golfballendoosjes, hangende doosjes, parfumdoosjes, popcornbakjes, theedoosjes en verzenddoosjes in offset als wel kleine oplages in digitaal. 

We hebben vele verschillende stansmessen op voorraad, vandaar dat wij bij kleine aantallen per doos een stuk voordeliger kunnen zijn.

Indien U wenst kunnen wij uw doosjes voorzien van een venster, een interieur of een eurolock. Met zo'n eurolock kunt U uw bedrukte doosje ophangen in de winkel. Ook is het mogelijk doosjes te fabriceren in een diepvries kwaliteit of geschikt te maken voor de koeling d.m.v. speciale grondstof materiaal.

Wilt U méér informatie, belt U ons dan op 073-5941029. U kunt ons uietraard ook mailen info@etikettenkoning.nl of U gebruikt de offerte knop rechts op deze pagina.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.