00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Retourneren

Indien U een product wilt retourneren verzoeken wij vriendelijk eerst contact met ons op te nemen via info@etikettenkoning.nl

Enkel producten die compleet zijn, in ongeopende en onbeschadigde staat en hun oorspronkelijke verpakking, zonder (bedrukt) plakband en zonder geschreven tekst op de verpakking, kunnen worden retour gezonden. Afnemer draagt alle verantwoordelijkheid aangaande de producten die worden retour gezonden. Retourzendingen dienen altijd met “ontvangstbevestiging” verzonden te worden. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Behoudens in geval van een duidelijke vergissing door ons zijn de kosten voor retourzending ten laste van afnemer en hebben wij het recht om een vergoeding voor behandeling van de geretourneerde producten in rekening te brengen. E.e.a conform onze Algemene Voorwaarden.

U heeft het recht om producten die niet voldoen aan uw eisen te retourneren. De wettelijk vastgestelde termijn hiervoor is 14 dagen. Enkel complete, ongeopende en onbeschadigde producten kunnen bij ons geretourneerd worden.

Om het retourneer proces in gang te zetten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@etikettenkoning.nl. Nadat wij uw e-mail hebben ontvangen zullen wij contact met U opnemen om het verdere verloop van het retourneren met U te bespreken.

Retouradres:

Etikettenkoning.BV
Litserstraat 58a
5275 BW Den Dungen
Tel : 073-5941029
Info@etikettenkoning.nl

GARANTIE
Op al onze dymo compatible labels geven wij een 100% tevredenheids garantie. Niet goed , geld terug !

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.