00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Betaalmogelijkheden

Proforma Factuur
U kunt bij Etikettenkoning.nl een proforma factuur vragen. Dit houdt in dat U van ons een factuur ontvangt die U eerst betaald. Na ontvangst van uw betaling worden de goederen aan U verzonden. Belt U hiervoor met 073-5941029.

Op Rekening
De meeste producten die Etikettenkoning.nl levert worden na levering gefactureerd, waarbij U dan een betalingstermijn heeft van 14 dagen. Dit geldt echter niet voor artikelen uit onze webshop.

Ideal
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als U Internetbankieren gebruikt, kunt u direct gebruik maken van IDEAL, u hoeft zich niet voor deze dienst aan te melden. IDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Mister Cash
Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. 
Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.


Uitzonderingen op deze regel worden vooraf besproken en schriftelijk vastgelegd.

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.