00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Sleuflabels

Sleuflabels worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld bij tuincentra om de platen, struiken en bomen goed te kunnen labelen. Men kan erop schrijven met een permanentmarker.

Natuurlijk levert Etikettenkoning.nl deze sleuflabels ook op rollen of vellen, zodat U ze kunt beprinten met een laser - of inkjetprinter of met een etikettenprinter/labelprinter. Etikettenkoning.nl levert sleuflabels in diverse formaten en materiaal soorten.

Een sleuflabel wordt echter ook gebruikt om bijvoorbeeld een emmer, container of fiets te labelen. Dus ook veel bij gemeentes en in de foodsector. Ook zorgen wij graag voor een sleuflabelprinter, indien U dat wenst. Compleet met software. Eenvoudig te installeren. Tevens adviseren wij U graag bij het te gebruiken lint voor in uw sleuflabelprinter.

Ook leveren wij met regelmaat kleine bedrukte sleuflabels, voor  toepassingen, waarbij een groot sleuflabel geen uitkomst biedt.       Belt U ons, wij komen graag met oplossingen !

Vul uw offerteaanvraag in, of bel met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed advies of een offerteaanvraag. 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.