00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Prijskaartjes

Uw producten voorzien van prijskaartjes

Bent u op zoek naar prijskaartjes of prijslabels om te bevestigen aan bijvoorbeeld kledingstukken? Dan bent u bij Etikettenkoning.nl aan het juiste adres! Zo heeft u bij ons de keuze uit blanco of bedrukte prijskaartjes. Als uw voorkeur uitgaat naar blanco prijskaartjes, kunt u zelf, met behulp van een etikettenprinter, alle informatie aanbrengen die u nodig acht. Denk hierbij aan prijs- en artikelinformatie en de barcode. Heeft u de prijslabels liever bedrukt? Geen enkel probleem, wij verzorgen dit graag voor u.

Verschillende formaten, kleuren en materiaalsoorten
Wij kunnen uw prijskaartjes of -labels in verschillende formaten en kleuren bedrukken. Van 1 kleur tot en met full-colour in verschillende materiaalsoorten. Kiest u ‘gewone’ papieren kwaliteit of heeft u toch liever hufterproof kwaliteit? De keuze is aan u!

U kunt uw prijskaartje of prijslabel voorzien van een tussenperforatie tussen de labels om het kaartje aan het desbetreffende artikel te hangen middels uw ridderspoor of textielpin. De rugzijde van het prijskaartje kunnen wij voorzien van een black-mark. Dit is een zwarte balk ten behoeve van het lezen door uw etikettenprinter of volautomaat.

Etikettenkoning.nl levert u een totaalpakket
Wij leveren ook een totaalpakket aan als u dit wenst. Denk hierbij aan producten zoals riddersporen, etikettenprinters en software. Zo bestelt u uw benodigde producten gemakkelijk in één keer bij Etikettenkoning.nl.

Heeft u nog vragen of wilt u advies over de mogelijke kleuren, formaten, materiaalsoorten voor uw prijskaartjes of prijslabels? Neem dan contact met ons op via  073-5941029 of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.