00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Marketing labels

Marketing labels worden voor ontelbare doeleinden gebruikt. Denkt U aan deze labels als middel om nieuwe produkten aan de man te brengen, producten te promoten, personeel te werven of marketingacties. Overal waar U iets moet voorzien van een code, nummering, tekst of datum, maar geen zelfklevend etiket kunt gebruiken, kunt U deze beschrijfbare promotionele kofferlabels inzetten.

Ook is het mogelijk, om zoals met de 3 op Reis kofferlabels, de labels zelfklevend te maken zodat de gebruiker er nadat hij/zij de kofferlabel heeft gebruikt, hem nog als herinnering ergens op kan plakken. Dat is ook marketing. Als men Uw naam maar vaak genoeg ziet.

Het is een mooi product dat zelfs aan beiden zijden kan worden bedrukt t/m full-colour! We kunnen dat in veel gevallen zelfs al vanaf 500 stuks.

Vraagt U een sample exemplaar aan of vraag nu Uw prijs aan via: info@etikettenkoning.nl of bel naar 073-5941029 voor uw marketinglabels .

 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.