00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Magneetlabels

Magneetlabels uit een flexibele kunststof met een gele of witte toplaag zijn permanent magnetisch. Ideaal voor alle metalen stellingen. Etikettenkoning.nl kan U deze magneetlabels leveren op rol of per stuk in nagenoeg elk formaat en zowel nat als droog uitwisbaar. U kunt de magneetiketten op rol gewoon met een permanentmarker (viltstift) beschrijven. Indien U kiest voor een magneetlabel op de rol, dan bepaalt U zelf welke afmeting U gebruikt door deze te snijden of te knippen.

Wij kunnen U zowel blanco als bedrukte magneetlabels leveren. Denkt U aan magneetlabels voorzien van stellingnummers, locatienummers of locatiecodes. Deze kunnen wij allemaal kant-en-klaar voor U bedrukken.Ook is het mogelijk om de magneetlabels door ons te laten voorzien van een laminaatlaag. Hierdoor krijgen de magneetlabels een nog duurzamer karakter.

Ook leveren wij A4-vellen voorzien van cijfers en/of letters en magneethoezen welke U op stelling of auto kunt plakken. Hierin kunt U een A4-vel doen met instructiegegevens. Deze magneethoezen kunnen in verschillende formaten geleverd worden.

Belt U met 073-5941029 of mailt U ons  info@etikettenkoning.nl voor een offerte en we maken er direct werk van. U ontvangt dan snel een offerte van ons voor uw magneetlabels.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.