00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Kunststof labels

Kunststof labels worden door Etikettenkoning.nl vervaardigd in verschillende diktes. Kunststof kaartjes en kunststof labels levert Etikettenkoning.nl, in een grote variatie aan formaten en kleuren. Met of zonder een ponsgat(perforatie). We hebben ook kunststof labels 80 x 150 mm in groen en rood voorzien van boorgat uit voorraad leverbaar.

Wij leveren zowel bedrukte als onbedrukte kunststof kaartjes. Onze plastic kaartjes zijn gemaakt van een duurzaam materiaal, meestal vervaardigd uit synaps (een recyclebaar kunststof).

De kunststof kaartjes worden veelal in de kledingsector, maar ook in de logistieke sector gebruikt, bijvoorbeeld aan kleding en kledinghangers, emmers, jerrycans, rolcontainers, zeecontainers. Ze zijn ook handig in andere sectoren, om te coderen. Bijvoorbeeld bij de uitgifte en binnenkomst van goederen, in de industrie of food-sector.

De kunststof labels kunnen bedrukt worden tot full-colour en het is ook mogelijk om de kunststof labels tweezijdig te bedrukken. Ook is het mogelijk om de kunststof labels te voorzien van een boorgat(en).

Voor advies of meer informatie of een offerteaanvraag, belt U ons gerust. U kunt ons bereiken op 073-5941029. U kunt ook op de link hiernaast klikken voor een offerteaanvraag voor onze kunststof labels.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.