00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Kofferlabels

Kofferlabels

Ruim assortiment kofferlabels, blanco én met naam en bedrijfslogo !

Kofferlabels en bagagelabels maken tegenwoordig een essentieel onderdeel uit van ons assortiment. Daarom bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Etikettenkoning.nl levert zowel  blanco als en gekleurde kofferlabels  uit voorraad.  Ook hebben we kofferlabels uit voorraad leverbaar, welke zo bedrukt zijn dat de reiziger de naw-gegevens, bestemming en accomodatie zelf kan invullen.

Het merendeel van de koffer labels wordt echter bedrukt in huisstijl met naam en logo van het bedrijf. Dit kan aan één of twee zijden van 1 kleur tot en met full-colour al vanaf 500 stuks. Kijk voor meer informatie eens naar kofferlabels met insteekhoes.

Kofferlabels

Ons standaard kofferlabel formaat is 50 x 213 mm. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook een koffer label op een afwijkend formaat leveren. Dit doen we altijd in overleg met onze productie, omdat het wel goed gelust moet kunnen worden, nadat de kofferlabels zijn geproduceerd.

Kofferlabels worden natuurlijk in de reisbranche gebruikt, maar wij leveren ook kofferlabels als een soort codering of aanduiding, dus als codeerlabel. Denkt u eens aan allerlei producten waarop u bijvoorbeeld geen zelfklevend etiket kunt plakken, maar wel een kofferlabel omdat het ook weer gemakkelijk verwijderbaar moet zijn. Bijvoorbeeld bij containers, emmers, maar ook fietsen, auto-stuurwielen en vele andere toepassingen. Hieronder vindt u een aantal links van pagina's die u daarin verder kunnen helpen.

Denk bijvoorbeeld aan fietslabels, containerlabels, trouwlabels, golflabels, doorluslabels, kratlabels, emmerlabels, promotielabels, onderhoudslabels, logistieke labels, datumlabels, marketinglabels etc.

Vanzelfsprekend leveren wij ook ticketmapjes, zodat u alles onder één dak kunt onderbrengen.

Bel 073-5941029 voor een prijsaanvraag of méér informatie of mail ons vandaag nog aan info@etikettenkoning.nl voor een prijs en wij zullen u dezelfde dag nog een prijs geven voor uw kofferlabels of bagagelabels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij kofferlabels? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u heeft een reactie binnen 2 uur!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.