00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Kofferlabels met insteekhoes

Kofferlabels met insteekhoes: deze duurzame kunststof kofferlabel wordt veelal gebruikt als gadget voor uw klanten. Onze duurzame kunststof kofferlabels met insteekhoes kunnen t/m full-colour worden bedrukt aan één zijde.

Omdat deze kofferlabels zijn voorzien van een insteekhoes aan de rugzijde, waar U bijvoorbeeld een visitekaartje in kunt steken of een kaartje met de bestemming erop, kunt U deze kofferlabels meerdere keren gebruiken. Het wordt daarom een duurzaam kofferlabel. Deze kofferlabels met insteekhoes worden indien gewenst geleverd met blanco witte tickets waarop Uw klanten hun naam en adresgegevens kunnen noteren.

Ook leveren wij transparante, rode en oranje kunststof kofferlabels met insteekhoes uit voorraad. Dit is handig, want deze hoeft U niet te laten bedrukken. U kunt er een visitekaartje in doen of U maakt zelf een kaartje met uw eigen tekst. Leverbaar vanaf 100 stuks.

Behalve deze kofferlabels met insteekhoes, kunt U bij Etikettenkoning.nl ook terecht voor kunststof ticketmapjes. Ook deze kunnen wij t/m full-colour voor U bedrukken.

Heeft U interesse? Belt U dan met 073-5941029 of mailt U dan naar info@etikettenkoning.nl voor uw prijsaanvraag voor uw kunststof kofferlabels met insteekhoes.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.