00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Kartonnen labels

Kartonnen labels kopen? Helemaal voor u op maat!

Etikettenkoning levert naast etiketten en etikettenprinters, ook kartonnen labels voor zakelijk gebruik. Helemaal voor u op maat! U vindt bij ons labels in allerlei vormen, formaten en kleuren. Zo heeft u de keuze van onbedrukte labels tot en met gekleurde karton labels. U kunt kiezen uit 1 kleur of bijvoorbeeld full-colour. Wilt u uw labels in ronde vorm of toch liever vierkant? Aan één zijde bedrukt, of aan twee zijden? Wij regelen het graag voor u!

Ook de dikte van het karton kunt u tot op zekere hoogte ook zelf bepalen. Dit is echter afhankelijk van de toepassing van het product.

Als u dit wenst, kunnen wij uw kartonnen labels ook leveren met een boorgat. U kunt ze dan ergens aan ophangen. Ook een euro-sleuf is mogelijk ! U kunt uw kaartjes of labels bij ons bestellen vanaf een minimum van 500 stuks.

Kartonnen labels bestellen?
Als etiketten en label specialist hebben wij alle druktechnieken in huis. We leveren u graag op maat gemaakte producten. Met ruim 60 jaar ervaring adviseren wij u voor de juiste oplossing. Naast kartonnen labels hebben we ook een groot scala aan andere labels en etiketten.

Wilt u bijvoorbeeld uw visite kaartjes of witte kartonnen labels bij ons bestellen en kopen? Of ontvangt u graag meer informatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 2 uur reactie op uw aanvraag!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.