00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Fietslabels

Fietslabels maakt Etikettenkoning.nl voor vele doeleinden. Voor fietsverhuurders, fietsenmakers, of het kenbaar maken van prijzen voor de fietsen. Deze zijn zowel bedrukt t/m full-colour te verkrijgen, maar natuurlijk ook onbedrukt uit voorraad verkrijgbaar. 

We maken fietslabels voor zowel gemeenten, steden, provincies. De labels worden door overheden bijvoorbeeld gebruikt om de chaos van zwerffietsen en fietswrakken te voorkomen of te verminderen. 

Ook maken diverse organisaties, overheidsinstellingen en bedrijven van de labels gebruik om fietsroutes en fietsknooppuntroutes op fietslabels te laten drukken, zodat U dit fietslabel handig om uw fietststuur kunt lussen. De fietslabels worden ook vaak gebruikt voor personeelswerving of klantenwerving. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

We kunnen deze labels aan één of twee zijden bedrukken tot en met full-colour. Vanaf 500 stuks kunnen wij U deze al leveren.

Bel nu 073-5941029 of stuur uw mail aan: info@etikettenkoning.nl en vraag een voorstel aan voor uw fietslabels.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.