00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Dominglabels

Domingstickers: deze reclamedrager geeft nét dat beetje meer uitstraling aan uw logo. Tevens maakt u er een weersbestendig en UV-bestendig object van. Door er een twee componenten coating er op aan te brengen krijgt het logo een 3D-effect en dus een domingsticker. Deze reclamedrager wordt ook wel domingsticker, gewoonweg doming of crystal label genoemd.

Deze toepassing is een ideale manier om uw product te promoten. Het geeft een duurzame uitstraling en is opvallend. De toepassingen zijn eindeloos.

Regelmatig komt het toch voor dat particulieren uw sticker of reklamedrager van het product achteraf verwijderen omdat ze het storend vinden. Met onze domingstickers hoeft u daar niet bang voor te zijn.

De domingstickers of crystal labels zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en vorm, op glansfolie, vinyl, chroomfolie, goudfolie en aluminiumfolie. Tevens kunnen we maatwerk leveren op diverse dragers. Al vanaf 100 stuks leverbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Ons bedrijf is voorzien van een volautomatische straat om deze domingstickers snel en effectief te kunnen produceren. Wilt u ook uw bedrijfsnaam of logo op een nette manier uitstraling geven zodat het product optimaal gepresenteerd wordt? Heeft U nagedacht over vorm, formaat, de kleuren en het aantal? Neem dan vandaag nog contact met ons op.                                 

Belt U met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken direct een scherpe prijs voor uw domingstickers of crystal labels.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.