00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Containerlabels

Containerlabels zijn gemaakt van een recyclebaar kunststof materiaal. Deze zijn verkrijgbaar in een zeer groot formaat label welke gebruikt worden door onder anderen afvalspecialisten, om aan containers een melding mee te geven. 

De chauffeur kan dan op dit grote containerlabel, dat voor iedereen goed zichtbaar is, aangeven wat er met de container moet gebeuren, bijvoorbeeld dat er met een container iets mis zou kunnen zijn.

Heeft U interesse in onze containerlabels, maar U wilt een bepaald formaat met een specifieke bedrukking? Bel ons dan met uw vraag: 073-5941029 en wij staan U graag te woord.

Mocht U een prijsaanvraag willen doen, klikt U dan op de link hiernaast of bel met bovenstaand telefoonnummer en wij maken U een goed voorstel voor onze containerlabels. 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.