00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Banden labels

Bandenlabels worden door Etikettenkoning.nl geleverd met een dermate goede belijming dat deze goed kleven op autobanden. Dat de bandenlabels goed kleven op zomer- en winterbanden is natuurlijk essentieel in de bandenhandel. De bandenlabels worden op rollen geleverd met een perforatie tussen de etiketten. Onze autobandetiketten werken ook goed op de Brady apparatuur. We leveren ze echter veel voordeliger. Het formaat dat we standaard voor deze labels op voorraad hebben is 96 x 96 mm.

Wij leveren deze bandenlabels (autobandetiketten), zowel blanco als bedrukt op het formaat dat U wenst. Ook voor etikettenprinters kunt U bij ons terecht.

Belt U ons op 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor uw aanvraag of een goed advies. Graag zien wij Uw prijsaanvraag tegemoet voor onze bandenlabels of autobandetiketten. 

Scrol even naar beneden voor het filmpje over ons product !


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.