00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Thermo etiketten

Thermo etiketten produceert Etikettenkoning vooral voor de food-branche. Deze etiketten hebben wij in vele formaten uit voorraad leverbaar voorzien van een diepvries belijming.

Wij hebben veel verschillende stansmessen, waarmee wij vele verschillende formaten etiketten kunnen leveren. 

Thermo etiketten onderscheiden we ook weer in verschillende kwaliteiten.Thermo eco en Thermo top. De thermo top etiketten worden veelal in de food-branche gebruikt , de eco kwaliteit vaak als verzendetiketten, omdat deze vaak maar even van A naar B hoeven te worden gebruikt. Het moet dan ook vaak goedkoop zijn. 

We kunnen deze thermo etiketten natuurlijk ook voor U bedrukking t/m full-colour,voorzien van uw logo en/of naam. Wat U wenst! 

Wilt U een prijsaanvraag doen, klikt U de link hiernaast of bel naar 073-5941029 en wij maken een goed voorstel voor uw thermo etiketten. 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.