00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Sleuf etiketten

Sleufetiketten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld bij tuincentra, om de platen , struiken en bomen goed te kunnen labelen. Men kan erop schrijven met een permanent marker, maar natuurlijk levert Etikettenkoning.nl deze sleufetiketten ook op rollen of vellen, zodat U ze kunt beprinten met een laser -of inkjetprinter of met een etikettenprinter c.q labelprinter. Etikettenkoning.nl levert sleufetiketten in diverse formaten en materiaal soorten.

Een sleufetiket wordt echter ook gebruikt om bijvoorbeeld een emmer, container, fiets,  te labelen. Dus ook veel bij gemeentes en in de foodsector. Ook zorgen wij graag voor een sleufetiketten printer, indien U dat wenst. Compleet met software. Eenvoudig te installeren. Tevens adviseren wij U graag bij het te gebruiken lint voor in uw sleufetiketten printer.

Vul uw offerte aanvraag in, of bel met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor een goed advies of een offerteaanvraag. 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.