00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Promotionele etiketten

Promotionele etiketten worden voor ontelbare doeleinden gebruikt. Denkt U er eens aan deze etiketten te gebruiken om nieuwe producten aan de man te brengen, producten te promoten, marketingacties.

Deze etiketten kunnen wij in papier produceren, maar ook in kunststof, bijvoorbeeld voor op waterflesjes die ter promotie worden aangeboden. 

Ook is het mogelijk om zoals met de 3 op Reis koffer-labels, de labels zelfklevend te maken, zodat de gebruiker er nadat hij/zij de kofferlabel heeft gebruikt hem nog als herinnering ergens op kan plakken. Ook dat is marketing. Als men U naam maar vaak genoeg ziet.

Het is een mooi product dat t/m full-colour te bedrukken is. Vraagt U een sample exemplaar aan.  

We kunnen uw etiketten in vele verschillende formaten en vanaf een gering aantal al leveren. Vraag nu uw prijs aan via: info@etikettenkoning.nl of bel naar: 073-5941029 voor uw promotionele etiketten.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.