00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Pinfeed etiketten

Pinfeed etiketten worden door ons nog steeds geleverd. In diverse formaten verkrijgbaar en zowel blanco als bedrukt.

Mail naar: info@etikettenkoning.nl of bel met 073-5941029 voor een snelle scherpe prijs!

Pinfeed etiketten, ook wel computeretiketten genaamd, zijn etiketten die zowel enkelbaans als mogelijk ook meerdere baans worden geproduceerd. Deze computeretiketten worden niet op rol geleverd maar zig-zag gevouwen in een doos. Hierdoor hoeft de gebruiker van deze computer etiketten of pinfeed etiketten minder vaak rollen te wisselen.

Nadat de etiketten door de etikettenprinter zijn bedrukt, vallen deze etiketten door hun zig-zag gevouwen methode, weer in de doos. Deze computeretiketten of pinfeed etiketten kunnen wij in verschillende formaten leveren en in verschillende belijmingen.

Heeft U vragen en of opmerkingen over deze computeretiketten, laat het ons dan weten en bel 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl.

Wilt U een bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen, klik dan op de link hiernaast en U ontvangt van ons een scherp voorstel voor onze pinfeed etiketten.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.