00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Hangetiketten

Hangetiketten voor al uw kleding

Heeft u kledingstukken waar u hangetiketten voor nodig heeft? Dan bent u bij Etikettenkoning.nl aan het juiste adres! Etikettenkoning.nl levert u zowel blanco als bedrukte hangkaartjes. Als u liever uw hangetiketten zelf bedrukt, kan dit met behulp van een etikettenprinter. U kunt dan alle informatie aanbrengen die u nodig heeft, zoals artikel- en prijsinformatie en de barcode. Heeft u de hangetiketten of hangkaartjes liever bedrukt? Wij regelen dit graag voor u.

Verschillende formaten, kleuren en materiaalsoorten
Bij Etikettenkoning.nl heeft u de keuze uit verschillende kleuren, formaten en materiaalsoorten voor uw hangetiketten. Van 1 kleur tot en met full-colour op ‘gewoon’ papieren kwaliteit of kiest u liever hufterproof kwaliteit? Het is allemaal mogelijk.

Verder kunt u uw hangetiket of hangkaartje voorzien van een tussenperforatie tussen de labels om het kaartje aan het desbetreffende artikel te hangen middels uw ridderspoor of textielpin. De rugzijde van de hangetiketten kunnen worden voorzien van een black-mark. Deze zwarte balk dient voor het lezen door uw volautomaat of etikettenprinter.

Etikettenkoning.nl levert u een totaalpakket
Bent u op zoek naar een totaalpakket? Ook dat is mogelijk! Zo leveren wij naast uw hangetiketten, ook etikettenprinters, riddersporen en etiketteer software. Zo heeft u al uw benodigde producten gemakkelijk in één bestelling.

Wilt u advies over de mogelijke formaten, kleuren en materiaalsoorten voor uw hangetiketten of hangkaartjes? Neem dan contact met ons op via  073-5941029 of vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt een reactie binnen 2 uur!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.